Flyttehjelp Oslo

Skal bedriften din relokalisere? Oslo Kontorflytt har lang erfaring med flyttehjelp i Oslo til en god pris.

Tunge løft, pakkestress og kaos er det siste man ønsker å bruke tiden sin på. Overlat flyttehjelp i Oslo til oss slik at dere kan fokusere på minst mulig nedetid for bedriften.

Flyttehjelp Oslo

Oslo Kontorflytt er en profesjonell aktør med erfarne og dyktige flyttekonsulenter. Hos oss får du topp service til god pris, enten du skal relokalisere eller flytte internt.

Vi planlegger godt i forveien slik at flyttingen blir effektivt og smidig. I tillegg utfører vi alt fra nedpakking, demontering- og montering av kontormøbler.

Vår kompetanse sørger for en trygg og sikker kontorflytting for din bedrift, fra gammel til ny adresse.

Andre tjenester vi kan utføre:

  • Flyttevask
  • Vask av vinduer
  • Bortkjøring av avfall
  • Trygg lagring av dine eiendeler

Firmaflytting og kontorflytting

Ofte tar tømming, rydding og rengjøring mye mer tid enn man hadde sett for seg. Vi vet at tid er penger, og derfor er vårt flytteteam svært effektive og strukturerte. Slik utfører vi flyttingen raskt, slik at din bedrift får minst mulig nedetid. Vi kan bistå med demontering og sortering av esker med merkelapper slik at alt er godt organisert.

Vår virksomhet er å flytte din virksomhet

Skal dere flytte til nye lokaler, utvide bedriften, flytte internt eller rydde opp etter en renovering? Listen er lang. Vårt flyttebyrå i Oslo har bistått bedrifter og privatpersoner med dette i mange år, og vi kan trygt si at vi har mange store og fornøyde kunder på listen vår.

Vi bistår med blant annet: 

  • Evakueringer – ved renoveringer eller saneringer pga. vann- og brannskader.
  • Virksomhetsflytting – flyttehjelp innen industri, helse, lager, verksteder og kontorer.
  • Møblering av kontor – vi hjelper deg i alle ledd, fra å få gammelt utstyr ut og nytt inn.  

I tillegg kan vi gjennom våre samarbeidspartnere kildesortere gammelt avfall og kaste det dere ikke trenger.

Vi pakker og transporterer riktig og trygt. Vårt mål er å ikke bli størst, men best på det vi gjør. Kontakt oss dersom du trenger flyttehjelp i Oslo, vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring.

Tilbakestilling av kontorlokaler

Er det snart på tide å tilbakelevere lokalet til gårdeier? I de fleste leieforhold ønsker utleier å få lokalet tilbakelevert i samme stand som ved innflytting. Vi bistår deg med en effektiv og bekymringsløs tilbakestilling av kontorlokaler i Oslo.

Vi bidrar med råd og veiledning, samt utfører alle fysiske oppgaver vedrørende selve tilbakestillingen.

Oslo Kontorflytt bidrar også med lettere håndverksoppdrag som maling av vegger og tak, sparkling av småskader, boning og sliping av gulv, bortkjøring av avfall med kildesortering og avslutningsvis utfører vi en komplett eller delvis flyttevask i henhold til avtalen som foreligger.

Andre tilbud

Oslo Flyttehjelp er klare når du trenger hjelp til å flytte tyngre gjenstander. Vi er eksperter på tunge løft og passer på å holde tung last som piano, safe eller antikke skap trygge og skadefrie under flyttingen.

Vi tilbyr også vasking og rydding av dødsbo, samt grundig flyttevask for både private og bedrifter. Også renhold av diverse type lokaler kan du få hos oss, både periodisk og fast. Våre medarbeidere er erfarne renholdere med bred erfaring som vil hjelpe dere å holde deres lokaler rene og pene. Dette vil også være med på å forlenge levetiden på selve lokalet og på det som finnes i det. 

Har du behov for lagerplass, enten under flyttingen eller bare generelt? Vi tilpasser oss etter deg og finner det lageret som er best for dine behov. Vi tilbyr ulike typer lagerløsninger i alle størrelser, over hele Oslo.

Hvorfor velge Oslo Kontorflytt

Oslo Kontorflytt er en totalleverandør av flyttetjenester for både næringslivet og private.

Vi vet at ingen flyttejobber er like, og våre kunder har forskjellige preferanser. Vi lytter til dine behov, og sammen finner vi en løsning. God kommunikasjon er nøkkelen til å få jobben utført smidig og på raskest mulig vis. 

Flytting i Oslo og omegn

I dag tilbyr vi flyttehjelp i hele Oslo og Akershus, har erfaring med flytting både innen- og utenlands, og yter alltid god service. Våre kunder er vår beste markedsføring!

Flyttebyrå pris

I Oslo Kontorflytt besitter vi bred kompetanse og lang erfaring tilknyttet flyttehjelp. Vi tilbyr konkurransedyktig pris og stiller alltid opp til avtalt tid.

Vi forhindrer spredning av COVID-19

Vi tar forhåndsregler for å forhindre spredning av COVID-19, og vårt team sørger alltid for god håndhygiene. I tillegg har vi alltid tilgang på håndsprit og holder én meter avstand, slik at vi minimerer smittefare.

Vi er best på flyttehjelp i Oslo

Ta kontakt med oss i dag dersom du ønsker hjelp med flytting i Oslo og omegn. Vi har mange store og tilbakevendende kunder som er meget fornøyde med jobben utført av oss.