Flyttebil Oslo

Ser du etter flyttebil i Oslo? Vi stiller med trygge og moderne flyttebiler til bedriftsflying. 

Oslo Kontorflytt  er et flyttebyrå i Oslo som eies og driftes av Oslo Flyttehjelp AS. Vi fokuserer på bedriftsmarkedet og har god erfaring innen prosjektledelse og forskjellige oppdrag innen næringslivet. Vi tilbyr flyttebil i Oslo og omegn til konkurransedyktige priser.

Vi kan tilby deg:

 • Konkurransedyktige priser
 • Punktlig, skånlig og effektiv flytting
 • Skreddersydde løsninger

Les mer: Flyttehjelp i Oslo

Miljøbevisst bedrift

Våre flyttebiler i Oslo håndterer mellom 100 – 150 tonn avfall i året. Derfor er det viktig for oss å ta grønt ansvar. Vi kildesorterer alt av avfall, og er svært nøye på at våre produktvalg og leverandører er miljøvennlige.

Vi henter og kjører bort de fleste typer møbler og kontormateriell, samt rydder og bærer ut og kjører alt til nærmeste godkjente gjenvinningsstasjon. Vi samarbeider med Norsk Gjenvinning.

Tunge og store gjenstander

Ved å leie vårt team, som er spesialtrente på tunge og vanskelige løft, får du en stressfri opplevelse.

Effektivt

Et profesjonelt flyttebyrå er mer effektive når det kommer til å håndtere store og tunge gjenstander. Vi har i tillegg stort fokus på HMS, spesielt i et yrke som er preget av hardt fysisk arbeid, varierte arbeidsplasser, håndtering av avfall, maskiner ol.

Trygt

Ved å leie flyttebil i Oslo med vårt tilhørende mannskap får du en tryggere flytteprosess. Våre erfarne medarbeidere forstår hvordan de skal pakke og plassere gjenstander for å ikke skade eiendelene dine. Vi bruker riktig materialer for å beskytte det som skal fraktes under hele prosessen.

Lagertjenester

Vi ønsker å tilby kundene våre en komplett løsning og har derfor inngått avtale med våre samarbeidspartnere Oslo Minilager AS og Flexistore AS. Slik utføres jobben så kostnadseffektiv og smertefritt som mulig for deg.

Vi har kunder som blant annet ønsker lagerplass til: 

 • Arkiv- og dokumentlager
 • Små og mellomstore bedrifter som trenger ekstra lagerplass
 • Lager for nettbutikk/ butikk

Tilbakestilling av kontorlokaler

Vi har hjulpet en rekke fornøyde kunder med å avvikle gamle kontorer. Det foreligger ofte mer omfattende plikter i leieavtalen, og disse kan vi hjelpe deg med å opprettholde etter endt avtaletid. 

Vi tilbyr:

 • Maling av vegger og tak

Sparkling av småskader etter bilder, tv, monitorer ol.

 • Boning og sliping av gulv
 • Flytte rekvisita og gjenstander som skal med til det nye lokalet, fra det gamle

Vi ønsker å gjøre din flytting så smidig som mulig, og vil derfor bistå deg og din bedrift i alle ledd, gjennom hele prosessen. Ta kontakt med oss i dag for gode tips og hjelp til tilbakestilling av kontoret.

Flyttebil Oslo

La oss gjøre jobben for deg, slik at du kan senke skuldrene i en allerede stressende periode. Vi har flyttebil i Oslo og omegn som har plass til det meste. 

Ved å velge oss sparer du tid og reduserer risiko for skader under flytting. I tillegg jobber vi svært effektiv med demontering, montasje og grundig utvask.

Om oss

Vårt mantra er ikke å bli størst, men best på det vi gjør daglig. Vi liker å tenke på Oslo Kontorflytt som en “one stop shop” for alle våre kunder.

Vi har lang erfaring og kan bistå med blant annet:

 • Flyttebiler i Oslo og omegn
 • Flyttevask
 • Lagertjenester
 • Tilbakestilling av lokaler

Vårt team består av dyktige, fremoverlente og engasjerte medarbeidere. Vi har inngående kunnskap og lang erfaring med kontorflytting og prosjektledelse. Med mange forskjellige oppdrag bak oss, har vi i dag selvtilliten til å kalle oss meget dyktige i vårt arbeid.
Enten du ser etter flyttebil i Oslo, trenger hjelp med et ryddeoppdrag eller utvask av et avsluttet kontorlokale, kan du ringe oss på telefon 22 60 70 80 eller ta kontakt via kontaktskjema.