Flyttevask

Oslo Kontorflytt har lang erfariHos Oslo Kontorflytt er vi svært erfarne innenfor både flytting og flyttevask. Book oss til rengjøring av både private boliger og kontorlokaler – vi tar en utfordring.ng med flyttevask. Vi utfører renhold på alt fra kontorlokaler til private boliger.

Med vårt profesjonelle team og moderne utstyr, sørger vi for at rengjøringen blir gjennomført med høy kvalitet. Vi tilbyr profesjonell flyttevask til riktig pris og innretter oss alltid etter kundens behov. Slik kan vi garantere at du blir fornøyd.

Vi har spesialisert oss på en rekke tjenester, deriblant:

  • Prosjektledelse
  • Flytteoppdrag
  • Kort- og langtidslagring
  • Flyttevask

Vi er nøye på oppdragene vi påtar oss, og forplikter oss alltid til å levere et resultat som står til dine forventninger. Vi er punktlige og opptatt av å få jobben gjort innen avtalt tid.

Vårt mål er ikke å bli størst, men å bli best på det vi gjør daglig.

Les mer: Flytte bedrift

Flyttevask av høy kvalitet for bedrifter

Flyttevasken kan være stressende for mange. Derfor kan det være greit å sette bort jobben til profesjonelle. Vi tar oss av vasken slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Når lokalene du leier skal leveres tilbake, skal de som oftes leveres tilbake i samme stand som når du mottok de. Tilbakelevering av et godt rengjort lokale vil også gi gårdeier et godt helhetsinntrykk av din virksomhet, og vil kunne være en god referanse for nye leieforhold. Vi gjør jobben effektivt, og garanterer kvalitet fra start til slutt.

Oslo Kontorflytt utfører blant annet rengjøring av alle flater, stoler, bord og møbler. Vi har det beste utstyret for rengjøring av gulv og tepper, og kan i tillegg demontere inventar på kontoret som kontorpulter, stoler, skuffer og skap.

Vindusvask

Vinduspussing kan være tidkrevende og belastende for kroppen, og for mange kan dette til og med være en umulig oppgave. Rene vinduer gir et ryddig fasadeuttrykk. Vi vasker bort skitt og smuss fra vinduene både innvendig og utvendig.

Tilbakestilling av lokaler

I blant foreligger det mer omfattende forpliktelser i leieavtalen. Vi i Oslo Kontorflytt hjelper også kunder med forpliktelser som gir behov for lettere håndverksoppdrag, tilbakestilling av lokaler og andre eventuelle mangler før tilbakelevering.

Når leieforholdet nærmer seg slutten, og du trenger hjelp med fraflyttingen, kan du kontakte oss for en uforpliktende befaring. Med vår lange erfaring innen vask og flytt, står vi klare til å ta ditt oppdrag.

Dette kan være alt fra maling av vegger og tak, til boning og sliping av gulv. Vi demonterer/monterer og tar av oss avfallshåndtering.

Les mer: Lagertjenester

Kontakt oss for en befaring

Ved å gi jobben til Oslo Kontorflytt, vil du med sikkerhet få et grundig og plettfritt resultat. Dermed kan du heller sette deg ned med en kopp kaffe i solveggen, mens vi tar oss av rengjøring og avfallshåndtering. Vi utfører rengjøring for både privatpersoner og bedrifter i Oslo-regionen. 

Fokus på god kommunikasjon 

Kommunikasjon er viktig for oss når vi tar på oss oppdrag. God kommunikasjon er en avgjørende forutsetning for at det ikke dukker opp misforståelser underveis. Dermed kan du være trygg på at jobben blir gjort på den måten du ønsker. Vi sørger også for at jobben blir gjort til avtalt tid.

Ta gjerne kontakt med oss i dag på telefon eller e-post for en hyggelig og uforpliktende prat om din neste vask. Vi gleder oss til å høre fra deg, og hva vi kan hjelpe deg med!