Lagertjenester

Oslo Kontorflytt tilbyr lagertjenester i alle typer størrelser i Oslo og omegn.

Våre samarbeidspartnere spesialiserer seg innen lagertjenester. Sammen tilbyr vi alle typer lagerløsninger i forskjellig størrelser.

Noen av tjenestene vi tilbyr: 

  • Flyttehjelp
  • Ryddeoppdrag
  • Kildesortering og bortkjøring av avfall
  • Flyttevask

Vi lagrer dine eiendeler

Hos Oslo Kontorflytt tilbyr vi lagertjenester som passer et bredt spekter av distribusjons- og lagringsbehov. Vår kundeportefølje er like variert som kundene vi betjener. Enten du har en liten eller stor bedrift har vi muligheten til å lagre dine eiendeler trygt.

Les mer: Flyttebyrå Oslo

Hva gjør oss unike?

Har din bedrift behov for flyttehjelp, tilbakestilling av lokaler eller for eksempel lagringstjenester? Vi forstår hodebryet som er knyttet til alle leddene i denne prosessen, og bistår deg fra A til Å.

Vi lytter til kundene våre og anser oss selv som tilpasningsdyktige, og vi finner alltid en god løsning sammen med deg for å gjøre prosessen med flytting til lagrene så sømløs som mulig.

Du trenger ikke å løfte en finger. Bruk tiden din på bedriftens kjernevirksomhet, og la oss gjøre flyttejobben for deg.

One-Stop Shop

Vi tilbyr lagring i nye og moderne lokaler med sentral beliggenhet i Oslo. Våre samarbeidspartnere har lager i alle størrelser og kan tilby ekstra lagerplass til blant annet:

  • Arkiv og dokumenter
  • Nettbutikk og butikk
  • Oppbevaring av materiell og verktøy
  • Lager for håndverksbedrifter

Flyttehjelp

Våre medarbeidere er profesjonelle og serviceinnstilte. I tillegg håndterer vi dine gjenstander svært forsiktig og nøye.

Vi utfører alle typer flytteprosjekter og har lenge jobbet med både små og store bedrifter. 

Oslo Kontorflytt bistår med flyttekasser i alle mulige størrelser, hjelper til med å demontere og pakke ned, samt pakke ut og sette opp. Vi sørger også for transport frem til destinasjonen.

Oslo Kontorflytt tilbyr flyttevask

Det er stressende nok å være i en flytteprosess, med flere praktiske ting som må ordnes. Derfor tilbyr vi å gjøre flytteprosessen så enkel som mulig for deg. Vi pakker alt du har, flytter alt til nytt sted og tar flyttevasken for deg.

Slik sørger vi for at du blir fornøyd!

Les mer: Flytte bedrift

Hvorfor velge Oslo Kontorflytt?

Oslo Kontorflytt er stolte av å kunne tilby både lang erfaring og bred kompetanse under samme tak. Vi er et flyttebyrå som blant annet bistår med pakking, rydding og vasking, i tillegg til våre lagertjenester. Vårt mål er å alltid bli bedre på det vi gjør, ved å tilby profesjonalitet i alle ledd.

Våre kunder er alt fra større bedrifter og privatpersoner. I tillegg tar vi på oss flytteoppdrag til andre byer i Norge, og eventuelt utlandet. Vi samarbeider med andre aktører for å komplementere fullverdige tjenester, slik at du får én totalleverandør å forholde deg til.

Dra nytte av oss i dag. Ring oss for en hyggelig prat om våre flytte- og lagertjenester.