Flyttebyrå Oslo

Oslo Kontorflytt er et ærlig og gjennomsiktig flyttebyrå i Oslo, uten skjulte kostnader. Vi utfører flyttingen raskt og effektivt i både Oslo og Akershus.

Godt utført arbeid: Vi er et profesjonelt flyttebyrå i Oslo med mange års erfaring og mange fornøyde kunder som utfører flyttinger i Oslo og omegn. I tillegg kan vi med stolthet si at vi tilbyr svært gode priser og det lille ekstra for at våre kunder skal bruke oss igjen, og anbefale oss videre.

Noen av tjenestene vi utfører til private og bedrifter:

  • Pakking
  • Tunge løft
  • Montering
  • Tilbakestilling av lokaler

Eksperter i vårt felt

Skal bedriften flytte på seg? Enten dere tilhører privat eller offentlig sektor, er valg av riktig flyttebyrå essensielt. Vi har lang erfaring og tusenvis av flytteoppdrag bak oss.

Vi er et flyttebyrå i Oslo som er effektive og punktlige, i tillegg vil våre medarbeidere og sjåfører sørge for en sømløs og trygg gjennomføring av ditt oppdrag. Vi passer på at alle dine eiendeler er trygge under flyttingen, og gjør flyttingen rask og enkel.

God service er i fokus hos oss, og vi bistår deg med hele flyttingen: Fra pakking og flyttevask, til tilbakestilling og transport.

Les mer: Flyttehjelp Oslo 

Kontorflytting

Ved å velge et flyttebyrå med lang erfaring og effektive medarbeidere, kan du spare virksomheten din for mye tid og penger. Vi er opptatte av å planlegge godt for et godt resultat, i tillegg har vi moderne utstyr og mange faste ansatte.

Under finner du noen eksempler på bedriftsflytting vi kan bistå med.

Flytting av bedrifter

Når det gamle lokalet må avvikles, kan det potensielt bli en stressende affære for deg og resten av de ansatte. Vi har lang erfaring med mange flytteprosjekter bak oss, enten det er flytting internt eller til nye lokaler.

Vi har flyttet virksomheter innen industri og helse, samt små og store bedrifter med både kontorer og lager.

Evakueringer

Vi har lang erfaring og riktig utstyr til evakueringer av boliger og lokaler. God kommunikasjon i en flytteprosess er avgjørende for at medarbeidere føler at de blir inkludert og informert. 

Vi jobber effektivt med å sikre og evakuere møbler og inventar etter for eksempel vann- og brannskader.

Møblering av kontor

Om du trenger hjelp med å kaste gamle kontormøbler, eller å hente og montere nye møbler og utstyr, hjelper vi deg med hele prosessen.

Vi behandler dine eiendeler som om de var våre egne. Våre profesjonelle medarbeidere kan hjelpe deg med å flytte uavhengig av størrelsen på lokalene. 

Vi håndterer flytteprosessen trygt og effektivt, i tillegg holder vi deg informert i alle ledd.

Ta kontakt med oss i dag hvis du ser etter et effektivt og profesjonelt flyttebyrå i Oslo.

Tips for et vellykket flytteprosjekt:

  • God kommunikasjon – alle er ikke like glad i endringer, og det er derfor viktig å få de ansatte til å føle seg ivaretatt og inkludert.
  • Velg et profesjonelt flyttebyrå – vær sikker på at jobben blir utført raskt og nøyaktig.
  • Tilstrekkelig ressursallokering og forankring i ledelsen – ledelsen bør allokere de nødvendige ressursene i form av tid, penger og kompetanse, slik at flyttingen får en positiv innvirkning på bedriften. Ledere må i tillegg forstå seg på viktigheten av flyttingen for å opprettholde driften i flytteperioden.

Tilbakestilling av kontorlokaler

Tiden for fraflytting nærmer seg, og du skal snart levere tilbake lokalet. Ofte foreligger det mer i avtalen enn at leietaker plikter å rydde og vaske etter seg.

Det er mange av våre kunder som må levere lokalene tilbake i “kontrakts- og håndverksmessig god vedlikeholdt stand” – eller liknende formuleringer.

Vi tilbyr våre kunder lettere håndverksoppdrag, slik som:

  • Maling av vegger og tak
  • Sparkling etter skader
  • Boning og sliping av gulv

Les mer: Flyttebil Oslo

Flyttevask for private og bedrifter

Trenger du vask i forbindelse med flyttingen? Oslo Kontorflytt tilbyr også flere ulike typer fullstendig og effektiv flyttevask. Tilbudet innebærer blant annet hovedrengjøring og rengjøring av fellesarealer, pussing av vinduer, vedlikehold, oppskuring og boning av gulv, rydding og bortkjøring, også rydding av dødsbo. Du kan selvsagt også booke oss for hovedrengjøring og renhold av fellesarealer.

Leter du etter noen å bruke for fast renhold er dette også noe du kan bruke oss til. Uansett om du jobber i offentlig eller privat sektor, utfører vi både fast og periodisk renhold av diverse lokaler – både små og store. Vårt rengjøringsteam er svært erfarne og står klare til å ta ditt oppdrag. 

Kontakt oss for en befaring

Ser du etter et profesjonelt flyttebyrå i Oslo, kan du være trygg på at ved å gi jobben til Oslo Kontorflytt, vil du med sikkerhet få et grundig og smertefritt resultat av høy kvalitet.

Vi kommuniserer alltid svært godt med kundene våre før et oppdrag, slik at det ikke blir noen misforståelser underveis. Du kan du være sikker på at jobben bli gjort slik du ønsker, og vi garanterer at jobben blir gjort til avtalt tid.

Ser du etter flyttebyrå i Oslo? Ta gjerne kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat om ditt neste flytteprosjekt. Vi tar oppdrag over hele Oslo og omegn.

Vi ser frem til å høre fra deg!