Flytte bedrift

Skal du flytte bedrift og trenger bistand med alt fra råd og veiledning til selve flyttejobben? Da har du kommet til rett sted.

Det er nok av ting som må gjøres når bedriften flytter – melde adresseendring, organisering av strømavtaler, internett og diverse andre administrative gjøremål. La oss hjelpe dere ved å gjøre noe av jobben lettere.

Erfaring og kompetanse

Oslo Kontorflytt har lang erfaring og høy servicegrad. Vi har flyttet både små og store bedrifter, og på vår kundeliste har vi bedrifter innen bygg og anlegg, Oslo Kommune og andre offentlige etater, samt øvrig næring.

Vi har forståelse for at våre kunder har flere behov underveis i flytteprosessen, og derfor ønsker vi å tilby flere tjenester slik at vi kan skreddersy tilbudet etter dine behov. 

Oslo Kontorflytt er et ærlig flyttebyrå uten skjulte kostnader. Våre medarbeidere er punktlige, serviceinnstilte og effektive. I tillegg behandler de eiendelene dine varsomt og med respekt.

Vi kan tilby deg blant annet disse tjenestene:

  • Montering
  • Pakking
  • Flyttevask
  • Intern flytting

Vi starter med å forstå din bedrift

Enten du er et lite foretak som skal flytte til andre siden av byen eller et stort selskap som skal flytte til en annen by, har Oslo Kontorflytt kompetansen og ressursene til å planlegge og gjennomføre flyttingen for din organisasjon.

Vi er et flyttebyrå i Oslo som vet hva som må gjøres. Våre flyttekonsulenter sørger for tett kommunikasjon med deg for å forstå de viktigste kriteriene for flytteprosjektet. Etter en befaring vil vi evaluere omfanget og finne den beste løsningen for å flytte bedriften på en effektiv måte.

Profesjonell hjelp til å flytte bedrift

Vi har i alle år håndtert blant annet tungtransport, flytting av spesielle gjenstander som statuer og kunst, og håndtering av safe. I tillegg kildesorterer vi alt avfall og har et godt samarbeid med Norsk gjenvinning.

Våre medarbeidere har gode teknikker og kunnskap om hvordan de skal flytte tunge gjenstander.

Les mer: Flyttebil Oslo

Vårt ansvar i henhold til COVID-19

Vi tar COVID-19 på alvor, og gjør alt vi kan for å forhindre smitte. Tiltakene vi foretar oss er å rengjøre alt av utstyr vi bruker, samt flyttebilene våre og fasilitetene vi flytter ut av.

Vi diskuterer kontinuerlig forebygging og sikkerhet med våre ansatte, spesielt de med høyere risiko, for å sikre deres kunnskap om dette. 

Alle våre ansatte har fått beskjed  om å holde seg hjemme dersom de er syke eller ikke føler seg vel.

Hvorfor velge Oslo Kontorflytt?

Vårt mantra er ikke å bli størst, men best på det vi gjør daglig. Vi liker å tenke på Oslo Kontorflytt som en “one stop shop” for alle våre kunder.

Vi har lang erfaring og kan bistå med blant annet:

  • Flyttebiler i Oslo og omegn
  • Flyttevask
  • Lagertjenester
  • Tilbakestilling av lokaler

Ser du etter en dyktig gjeng som effektivt kan flytte din bedrift? Ta kontakt med oss i dag.